Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Lego Bouwt Rijdende Mclaren P1 Op Ware Grootte

Lego bouwt rijdende McLaren P1 op ware grootte

Lego Technic McLaren P1: alles wat je moet weten

Lego heeft een rijdende McLaren P1 op ware grootte gebouwd. De auto is gemaakt van meer dan een miljoen Lego-blokjes en weegt 1.500 kg. De auto heeft een topsnelheid van 30 km/u en kan 30 minuten rijden op een volle accu. De Lego Technic McLaren P1 is een indrukwekkend staaltje van techniek en creativiteit.

De bouw van de Lego Technic McLaren P1

De bouw van de Lego Technic McLaren P1 duurde meer dan 18 maanden. Het team van Lego-ontwerpers werkte nauw samen met McLaren om ervoor te zorgen dat de auto zo nauwkeurig mogelijk was. De auto is gemaakt van meer dan een miljoen Lego-blokjes, waaronder meer dan 400.000 Technic-onderdelen.

De auto is voorzien van een aantal werkende functies, waaronder een werkende motor, versnellingsbak en stuursysteem. De auto heeft ook werkende koplampen, achterlichten en richtingaanwijzers.

De specs van de Lego Technic McLaren P1

De Lego Technic McLaren P1 is 4,6 meter lang, 2,2 meter breed en 1,1 meter hoog. De auto weegt 1.500 kg en heeft een topsnelheid van 30 km/u. De auto kan 30 minuten rijden op een volle accu.

De auto is voorzien van een elektromotor met een vermogen van 2 pk. De motor drijft de achterwielen aan via een vijftraps sequentiële versnellingsbak. De auto heeft ook een werkende achteruitversnelling.

Het stuursysteem van de auto wordt bediend met een stuurwiel. De auto heeft ook een werkende gas- en rempedaal.

De prijs van de Lego Technic McLaren P1

De Lego Technic McLaren P1 is te koop voor 379,99 euro. De auto is verkrijgbaar bij Lego-winkels en online op de website van Lego.

Conclusie

De Lego Technic McLaren P1 is een indrukwekkend staaltje van techniek en creativiteit. De auto is gemaakt van meer dan een miljoen Lego-blokjes en weegt 1.500 kg. De auto heeft een topsnelheid van 30 km/u en kan 30 minuten rijden op een volle accu. De Lego Technic McLaren P1 is een must-have voor elke Lego-liefhebber.


Comments